Hout als esthetiek

Onze meubels zijn uitsluitend gemaakt van berkenfineer. Het ruwe hout past in elk interieur. Met lichte muren als achtergrond passen meubels goed bij het decor - en zien ze er goed uit als contrast met een gekleurde muur.

De esthetische expressie draait helemaal om hout. Maar het gaat ook om het feit dat het onbehandelde, organische materiaal een welkome verbinding creëert met de natuur, waar wij als mens uiteindelijk deel van uitmaken.


Design is ook hoe het ‘werkt’

"Design is meer dan design", zei de gezegende Steve Jobs (oprichter van computergigant Apple). "Design is ook hoe het werkt."

Daar zijn wij het volledig mee eens.

Verschillende van onze producten hebben een educatieve invalshoek, waarbij het meubilair zowel een esthetische expressie als een praktische functie heeft en tegelijkertijd relaties en competenties ontwikkelt.

Vores Planken, Opbergdozen etc. houdt het speelgoed in de gaten, maar kan ook deel uitmaken van het spel. Opeens wordt het leuk om te helpen de kamer netjes te houden.

Leerstorens Morten geeft het kind de mogelijkheid om mee te doen; in de keuken om te koken en bij creatieve bezigheden, enz. Het creëert goede relaties en ontwikkelt tegelijkertijd vaardigheden.

Het poppenhuis Villa Haylie is aan de ene kant te combineren als boekenkast/opberger en aan de andere kant om te spelen.

Zie ook ons ​​assortiment voor Spelen en Crëren en b.v. Activiteitenstandard Carl.

Pixiform kliksysteem

Meubels van Pixiform worden geheel zonder schroeven of gereedschap gemonteerd, maar uitsluitend met behulp van ons unieke kliksysteem, waardoor onze meubelen zo eenvoudig in elkaar te zetten zijn dat kinderen gemakkelijk kunnen helpen de meubelen gebruiksklaar te maken. Al onze meubels kunnen in minder dan 10 minuten worden gemonteerd. Zie hier meer.