Handels- en leveringsvoorwaarden

Download hier als pdf

1. Algemene informatie

Wood If ApS
Torvegade 97
7160 Tørring
TLF: +45 88447160
Mail: contact@pixiform.nl
CVR-nr.: 42930482

2. Betaling

PixiForm accepteert online betalingen met Visa/Dankort, PalPal, Ideal Online. Wij brengen geen kaartkosten in rekening.

Het bedrag wordt pas van je kaart afgeschreven als het artikel wordt verzonden.
Als je via PayPal betaalt, ben je niet beschermd door de bezwaar-regeling. Lees meer over de voorwaarden op de website van PayPal.
PixiForm accepteert online betalingen met Visa/Dankort, PalPal, Ideal, Online.
Alle bedragen op de website zijn inclusief btw. De website gebruikt de volgende valuta's voor prijzen: Euro

3. Verzending

Gratis thuisbezorgd bij aankopen boven € 199, bij aankopen onder € 199 de prijs per stuk bestel € 7

Levertijd:
De levertijd van je bestelling is meestal 1 - 5 werkdagen - afhankelijk van de grootte van de bestelling.
Op en rond feestdagen + onvoorziene situaties kan de levertijd helaas iets langer zijn, maar we streven er nog steeds naar om binnen ongeveer een week te leveren.

4. Herroepingsrecht

Als consument heb je een herroepingsrecht van 30 dagen wanneer je bij ons winkelt.
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen. Als je in één bestelling verschillende artikelen hebt besteld, maar deze afzonderlijk worden geleverd, gaat de herroepingstermijn in op de dag dat je het laatste artikel hebt ontvangen.
Als de bestelling uit verschillende partijen of onderdelen bestaat, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop je de laatste partij of het laatste onderdeel hebt ontvangen.
Dit betekent dat je 30 dagen na ontvangst de tijd hebt om ons te laten weten dat je je aankoop wilt annuleren. Je kunt een e-mail sturen naar contactt@pixiform.nl of het standaard herroepingsformulier gebruiken, dat je bijgesloten vindt bij de algemene voorwaarden in de orderbevestiging of hier kunt downloaden.
Je kunt de aankoop niet annuleren door te weigeren de goederen te ontvangen zonder ons hiervan tegelijkertijd op de hoogte te stellen.
Herroeping van een deel van de aankoop
Als je meerdere artikelen bij ons hebt gekocht, heb je de mogelijkheid om een of meer artikelen te retourneren, zelfs
als deze in één bestelling zijn gekocht. Houd er rekening mee dat je de verzendkosten niet terugkrijgt, als je een deel van je aankoop annuleert.

5. Retourneren

Als je ons hebt laten weten dat je je aankoop wilt annuleren, heb je 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen.
5.1 Kosten voor retourzendingen:
Je moet zelf betalen voor het terugsturen van het pakket en je bent aansprakelijk als er schade ontstaat tijdens het transport.
5.2 De staat van het artikel wanneer je het retourneert:
Als het artikel zijn waarde heeft verloren omdat je het op een andere manier hebt gebruikt dan nodig was om de aard,
de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen, kun je slechts een gedeeltelijke terugbetaling van het
aankoopbedrag krijgen. Het bedrag dat je terug kunt krijgen hangt af van de handelswaarde van het artikel, en in
sommige gevallen kan dit betekenen dat je alleen de verzendkosten terug kunt krijgen.
We raden je aan het artikel te retourneren in de originele verpakking waarin we het hebben verstuurd.
Als de originele verpakking ontbreekt, kan dit mogelijk leiden tot een waardevermindering van het artikel.
5.3 Als de klant het pakket niet binnen de gestelde termijn ophaalt bij de parcelshop of als de klant het pakket weigert en het wordt teruggestuurd zonder dat de klant eerst contact heeft opgenomen met PixiForm, worden de portokosten voor het terugsturen in mindering gebracht op het restitutiebedrag.
5.4 Terugbetaling van het aankoopbedrag
Als je je aankoop annuleert, krijg je je geld terug. Als het artikel beschadigd is, brengen we het bedrag dat je verschuldigd bent in mindering op het aankoopbedrag.
We betalen alle betalingen die we van je hebben ontvangen terug, inclusief verzendkosten (Dit geldt echter niet voor extra verzendkosten in gevallen waarin je een andere bezorgmethode hebt gekozen dan
de goedkoopste standaardmethode die wij aanbieden), niet later dan 14 dagen na de dag waarop wij je bericht van annulering hebben ontvangen.
We betalen het geld terug via dezelfde betaalmethode die je voor de aankoop hebt gebruikt, tenzij we anders zijn.


Overeengekomen.
We kunnen de betaling inhouden totdat we de artikelen hebben ontvangen, tenzij je ons een bewijs stuurt dat je de
artikelen hebt teruggestuurd.
Het artikel moet worden teruggestuurd naar:
PixiForm ApS
Torvegade 97
7160 Tørring
Denemarken

We accepteren alleen pakketten die rechtstreeks naar ons adres worden verzonden. Vergeet niet het herroepingsformulier in het pakket te doen.

6. Klachten

Als je als consument bij ons winkelt, is de Deense Wet Verkoop van Goederen van toepassing. Dit betekent dat je een klachtrecht hebt van 24 maanden.
Als je klacht terecht is, betekent dit dat je het artikel kunt laten repareren, ruilen, je geld terug kunt krijgen of een korting kunt krijgen, afhankelijk van de specifieke situatie.
Je moet je klacht indienen binnen een "redelijke termijn" nadat je het gebrek hebt ontdekt. Als je binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek een klacht indient, wordt de klacht altijd als tijdig beschouwd.
Als de klacht terecht is, betalen we je (redelijke) verzendkosten terug. Het artikel moet altijd in de deugdelijke verpakking worden geretourneerd. Vergeet niet om een verzendbewijs te krijgen, zodat we je verzendkosten kunnen vergoeden.
Het artikel moet worden teruggestuurd naar:
PixiForm ApS
Torvegade 97
7160 Tørring
Denemarken
6.1 Zo doe je dat:
Stuur een e-mail naar contact@pixiform.nl met een foto en een gedetailleerde beschrijving van het probleem en het ordernummer. We accepteren alleen pakketten die rechtstreeks naar ons adres worden verzonden.
Als je het artikel terugstuurt, voeg dan de orderbevestiging met het ordernummer bij het pakket.

7. Privacybeleid

We hebben de volgende informatie nodig als je bij ons winkelt:
Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Wij registreren en verstrekken de persoonsgegevens die nodig zijn om het product aan je te kunnen leveren. De persoonsgegevens worden geregistreerd bij Wood If Aps en vijf jaar bewaard, waarna de gegevens worden verwijderd.
We werken ook samen met een aantal andere bedrijven die gegevens opslaan en verwerken. Deze bedrijven verwerken uitsluitend gegevens namens ons en mogen deze niet voor hun eigen doeleinden gebruiken.
We werken alleen samen met gegevensverwerkers in de EU of in landen die jouw gegevens adequaat kunnen beschermen.

Je hebt het recht om te weten welke gegevens we over jou verwerken.
Als je van mening bent dat de informatie onjuist is, heb je het recht om deze te laten corrigeren. In sommige gevallen zijn we verplicht om je persoonlijke gegevens te verwijderen als je daarom vraagt. Bijvoorbeeld als je gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor we ze nodig hadden.
Je kunt ook contact met ons opnemen als je van mening bent dat je persoonlijke gegevens in strijd met de wet worden verwerkt.
Je kunt ons hierover schrijven op: contact@pixiform.nl
De algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 1. September 2023

8. Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie