Leren en spelen

Verschillende van onze producten hebben een educatieve invalshoek, waarbij het meubilair zowel een esthetische expressie als een praktische functie heeft en tegelijkertijd relaties en competenties ontwikkelt.De esthetische expressie gaat over hout. Maar het gaat ook om het feit dat het onbehandelde, organische materiaal een welkome verbinding creëert met de natuur, waar wij als mens uiteindelijk deel van uitmaken.


Praktisch, leerzaam en ontwikkelingsgericht

Onze planken, opbergdozen, etc. houdt het speelgoed in de gaten, maar kan ook deel uitmaken van het spel. Opeens wordt het leuk om te helpen de kamer netjes te houden.

De Morten leertoren geeft het kind de mogelijkheid om mee te doen; in de keuken om te koken en bij creatieve bezigheden, enz. Het creëert goede relaties en ontwikkelt tegelijkertijd vaardigheden.

Het Villa Haylie poppenhuis kan aan de ene kant gecombineerd worden als boekenkast/opberger en aan de andere kant als speelmeubel.

Meubels van Pixiform worden volledig zonder schroeven of gereedschap in elkaar gezet, maar uitsluitend met behulp van ons unieke kliksysteem, waardoor onze meubelen zo eenvoudig in elkaar te zetten zijn dat kinderen gemakkelijk mee kunnen helpen met het gebruiksklaar maken van de meubelen. Al onze meubelen zijn in minder dan 10 minuten in elkaar te zetten, zie ook ons ​​aanbod voor spelen en creëren en b.v. Activiteitenstandaard Carl.

Ook voor kinderdagverblijven

Wij verkopen aan zowel publieke als private instellingen, dus als u b.v. een particulier kinderdagverblijf is, of een openbare instelling, dan kunt u hier ook bij ons bestellen. Bestel direct op de website of bel ons op telefoon xxxx en wij helpen u direct met bestellen.