Duurzame houten meubels

Bij Pixiform maken we duurzame kindermeubels met een Scandinavisch, eenvoudig en stijlvol ontwerp.
Verschillende van onze meubelstukken hebben een educatieve invalshoek, waarbij de meubels zowel een esthetische uitdrukking als een praktische functie hebben - en tegelijkertijd relaties en competenties kunnen ontwikkelen.
De esthetische expressie draait om hout. Maar het gaat ook over hoe het onbehandelde, organische materiaal een welkome verbinding creëert met de natuur waar wij als mensen uiteindelijk deel van uitmaken.
Dit heeft een fundamenteel pedagogisch punt.

Praktisch, educatief en ontwikkelingsgericht

Onze kasten, opbergdozen en meer houden het speelgoed georganiseerd, maar kunnen ook deel uitmaken van het spelen.
Dit geldt ook voor onze slimme Aksel opbergdoos, die vooral geschikt is voor de allerkleinsten, omdat de doos is ontworpen met een schuine opening aan de voorkant waardoor zelfs kleine armpjes bij het speelgoed kunnen.
De Morten leertoren geeft kinderen de kans om mee te doen; in de keuken om te koken en bij creatieve activiteiten etc. Het creëert goede relaties en ontwikkelt tegelijkertijd competenties.
De grote Bjørn speeltafel is perfect als speelbasis waar meerdere kinderen samen spelen. De slimme en grote Stine opbergdozen onder de tafel past.


Bestel via contact@pixiform.nl

Openbare instellingen kunnen eenvoudig bestellen door rechtstreeks contact met ons op te nemen via telefoon op +45 88 44 71 60of via e-mail op contact@pixiform.nl en natuurlijk kun je ook rechtstreeks bestellen op onze website.


Eenvoudig te monteren

De meubels van Pixiform worden zonder schroeven of gereedschappen in elkaar gezet, enkel met ons unieke kliksysteem waardoor onze meubels eenvoudig te monteren zijn. Al onze meubels kunnen in minder dan 10 minuten worden gemonteerd.


Duurzame productie

We produceren onze meubels in onze eigen fabriek in Denemarken, wat goed is voor het milieu. We hebben geen magazijn. Als je een meubelstuk bij Pixiform bestelt, wordt het meestal op dezelfde dag geproduceerd en verzonden.
Dus zelfs als we geen meubels op voorraad hebben, duurt het niet langer om je bestelling te ontvangen.
We vinden het gewoon belangrijk om te produceren volgens de principes van de natuur. In onze werkplaats produceren, ontwerpen, testen en verpakken we elke dag. Dat gebeurt allemaal in onze kleine werkplaats met de modernste apparatuur die ons volop mogelijkheden biedt om elk ontwerp te realiseren en vorm te
geven.
We kopen hout in bulk in en vullen altijd een vrachtwagen. We krijgen het hout rechtstreeks van de zagerij geleverd om de voetafdruk van onze producten te verkleinen. We zijn dus de enige "tussenpersoon" van het bos en de zagerij
naar jou als consument. Al onze meubels zijn volledig gemaakt van berkenfineer, dat FSC-gecertificeerd is.
We kopen hout in bulk in en vullen altijd een vrachtwagen. Het hout wordt rechtstreeks van de zagerij geleverd aan manier om de ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen. Daarom zijn wij de enige "tussenpersoon" van

het bos en de zagerij naar jou als consument. Al onze meubels zijn volledig gemaakt van berken multiplex, dat FSC- gecertificeerd is.