Instagram/Blog-samenwerking met PixiForm

Bij PixiForm laten we ons ook inspireren door verschillende Instagram-profielen en we werken vaak samen met verschillende influencers op Instagram die een van onze producten ontvangen en deze vervolgens "promoten" (erover schrijven en foto's ervan laten zien) in hun Instagram-feeds. We kunnen ook een winacties/giveaways
afspreken.
Je kunt contact met ons opnemen via kontakt@pixiform.nl als je geïnteresseerd bent om met ons samen te werken. Het is belangrijk dat je e-mail het volgende bevat:

● Het adres van je blog / of je Instagram gebruikersnaam
● Hoeveel bezoekers je blog heeft? Hoeveel volgers heeft je Instagram profiel?
● Een paar woorden over jou
● Bij voorkeur links naar je blog/profiel
● Schrijf iets over wat je van de samenwerking verwacht

We kijken ernaar uit om je e-mail te ontvangen en je blog/profiel te bekijken.

PixiForm ambassadeurs

Bij PixiForm zijn we trots op al die enthousiaste mensen die van onze producten houden.

Anne-Louise B. Thelle

De optimale inrichting voor een kinderkamer vinden kan moeilijk zijn. Hoe vind je meubels die praktisch, bruikbaar enzelfs een beetje mooi zijn? Ik besteed veel tijd aan het zoeken naar de juiste meubels voor zowel opberging alsspelen - en ik vind het ook leuk om dingen verschillende keren te verplaatsen om de beste posities in de kamer te
vinden.
Meestal levert het een geweldig resultaat op, met veel ruimte voor spel en creativiteit. Ik houd van delicate kleuren die ik rustgevend vind, dus ik ben altijd op zoek naar goede opbergoplossingen voor al het kleurrijke speelgoed (dat ze natuurlijk hebben) zodat ze kunnen worden opgeborgen als ze niet worden gebruikt, waardoor de kamer
rustiger en gezelliger aanvoelt.
De meubels van Pixiform zijn echt een goede keuze als je, net als ik, nette opbergoplossingen wilt die niet opvallen, want ze zijn gemaakt van hout, gemakkelijk in elkaar te zetten en er is zoveel aandacht besteed aan hun meubels.

INSTAGRAM: @annelouise_mortil5

Trine Munkholm Teglskov

Ik ben moeder van 3 kinderen van 6, 8 en 1,5 jaar. Ik ben dol op het inrichten van kinderkamers en als ik niet zo weinig tijd had, zou ik me nog meer uitleven.
Ik ben niet bang voor kleuren in de kamers, maar ik geef er vaak de voorkeur aan dat de meubels in de kamers neutrale / effen kleuren zijn en de muren ook.
Op die manier kan ik zelf mixen en matchen en snuisterijen en andere spullen stylen. Ik benadruk het "leuke" speelgoed, zoals geërfd, houten of kleurrijk speelgoed, door ze een speciale plek te geven.
Daarnaast denk ik altijd na over opbergoplossingen. Als je 3 kinderen hebt, heb je al heel wat periodes/fases meegemaakt met kinderspeelgoed. Mijn zoon heeft bijvoorbeeld veel Paw Patrol, wat veel ruimte in beslag neemt en niet erg mooi is om naar te kijken. Het wordt weggestopt, maar toch, zodat hij het gemakkelijk tevoorschijn kan halen.
Mijn dochter heeft veel Barbie, dat ook erg kleurrijk is en veel kleine onderdelen heeft.
Het moet ook gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat ze ermee kan spelen, maar het moet wel bij elkaar zitten zodat het niet kwijtraakt.
Ik vind inspiratie op Pinterest en Instagram, maar ik wil unieke en persoonlijke kamers die niet zijn als die van anderen. Ik neem de kinderen (de ouderen) altijd mee als het gaat om interieurontwerp. Vooral als het gaat om wat er op de muren moet hangen en wat er getoond moet worden. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar het is hun
kamer, dus het is prima als zij willen dat de deur bedekt wordt met kralenplanken van Pokemon of iets dergelijks.
We zijn erg blij met onze meubels van Pixiform. We hebben zowel boekenkasten (we vinden het belangrijk dat boeken goed tot hun recht komen), opbergmeubels, rekken, een kaarthouder en een bureau. De meubels zijn gemakkelijk te monteren en neutraal/schoon.

De meubels van Pixiform zijn echt een goede keuze als je, net als ik, nette opbergoplossingen wilt die niet opvallen, want ze zijn gemaakt van hout, gemakkelijk in elkaar te zetten en er is zoveel aandacht besteed aan de kinderen in hun meubels.

INSTAGRAM: @Fruteglskov 

Anne Cathrine Omann

Degenen die mij kennen, weten dat ik dol ben op inrichten ben. Daarom krijgen de kinderkamers af en toe een opknapbeurt.😆
Maar ik werk altijd vanuit een paar basisprincipes, hoe vaak ik ook opnieuw ga inrichten. De eerste prioriteit is altijd goede opbergoplossingen die niet te veel ruimte op de vloer innemen, want die kan snel rommelig worden.

Daarnaast moet alles een plek hebben zodat het gemakkelijker is om op te ruimen - en ik ben dol op aan de muur gemonteerde meubels omdat ze vloerruimte vrijmaken om te spelen en visueel minder ruimte lijken in te nemen.🧡

INSTAGRAM: @annecathrineo

Trine Breinbjerg

Voor mij is een kinderkamer de plek van een kind. Als ik de kamer van mijn zoon inricht of verander, doe ik dat altijd in overleg met hem, want als hij inspraak heeft, helpt dat om het zijn plek te maken.
Het belangrijkste voor ons was om ruimtes te creëren voor spelen, gezelligheid, contemplatie en rust. We hebben gekozen voor behang met een junglethema en toegankelijk speelgoed om het spelen te stimuleren.We hebben een hol gemaakt, een kleine bibliotheek en leuke kussens en lichtketens om een gezellige ruimte te creëren waar je kunt nadenken.
We hebben gekozen voor een groot stapelbed, een schattig bedlampje en een grote mobile met schepen die in de hoek hangt om veiligheid en rust te bieden bij het slapengaan. We hebben de sfeer in de kinderkamer bepaald met douchekleuren en eigenzinnige interieurs die de kamer persoonlijkheid geven.
Een kinderkamer kan mooi zijn, maar als het erop aankomt, is het ook de plek waar je kind met allerlei kleurrijk speelgoed mag spelen.
Daarom stond het opbergen van speelgoed hoog op de prioriteitenlijst. We wilden echter niet zomaar een opbergmeubel. We wilden dat het duurzaam en mooi ontworpen zou zijn, dus kwaliteitsmeubels was hoge prioriteit.
Er waren veel overwegingen bij het inrichten, maar in principe is er niet veel voor nodig om een kinderkamer in te richten.
Als je begint met het stellen van verwachtingen, ben je al een heel eind op weg om de beste omgeving voor je kind te creëren.

INSTAGRAM: @minisfære

Sille Sørensen

Ik heb een bijna 4-jarige zoon die dol is op Lego, superhelden en boeken. Ik wil dat zijn kamer zowel rustig is, zodat hij kan ontspannen en veilig slapen, maar ook uitnodigend en spannend, zodat hij in zijn kamer wil spelen. Hier heb ik geleerd dat esthetiek en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Voor ons betekent dit dat we mooie materialen en kleuren combineren en er tegelijkertijd voor zorgen dat het speelgoed makkelijk te vinden en weer op te ruimen is, de boekenbakken staan op kinderhoogte zodat hij er zelf bij kan, en de kledingrek in onze bijkeuken heeft ook haken voor zijn jassen op zijn eigen hoogte om zijn zelfredzaamheid te versterken.😊

INSTAGRAM: @sillesorensens